Nacházíte se v archívu roku 2020 - aktuální ročník naleznete zde.

Program

Pátek 9. října 2020

10:30     Zahájení

11:00   Včelaříme v souladu s přírodou, Ing. Jan Peterek - propagátor přirozeného včelaření bez aplikace tvrdých léčiv se rád podělí o své zkušenosti a výsledky. Jeho přednášky jsou mnohými vyhledávanými a mnohými zatracované. Obdivujeme jeho nezdolnou vůli a zápal pro svou věc.

12:00   Včelaření bez chemie, apiterapie, Anastázia Černáková – na přednášce představí preparát EKOPOL. Léčebný přípravek na bázi eterických olejů ve zdolávání Varroázy.

13:00   Včelaření na malých buňkách, RNDr. Leopold Matela – praktik a uznávaný včelař, který hledá cesty, jak zdolávat nebezpečné nákazy včel i cestou menších buněk. Seznámí nás s výsledky svého bádáni.

13:30   Izolátory matek v praxi a jejich budoucnost, Mgr. Václav Sciskala – propagátor přirozeného vedení včelstev a pomocí izolátorů zdolávání nebezpečných nemocí včel. Izolátory dostat do zootechniky vedení včelstev, to je způsob, jak omezíme aplikaci chemie do včelstev a pomůžeme včelám v této těžké době.

14.00   Včelí produkty v léčbě autismu u dětí, Iveta Krajňáková – využití včelích produktů u dětí postižených autismem.

15:00   Použití termokomory v chovu včel, Ing. Roman Slavík – propagátor vzdělávání v oboru včelařství, protagonista Včelařské univerzity v Uherském Hradišti, populární lektor. Je nejzasvěcenějším člověkem v ČR pro zdolávání Varroázy prostřednictvím Termokomory. Oceněný na Kongresu Apimondia v Montrealu 2019.

16:30     Aby včely neměly hlad, Karel Ostárek – populární lektor (zahradník), včelař, který aplikuje v praxi to, o čem na svých přednáškách mluví. Výsev včelí louky je možný na každém stanovišti.


Sobota 10. října 2020

 11:00    Aby včely neměly hlad, Karel Ostárek – populární lektor (zahradník), včelař, který aplikuje v praxi to, o čem na svých přednáškách mluví. Výsev včelí louky je možný na každém stanovišti.

 12:00  Včelaření bez chemieapiterapie, Anastázia Černáková na přednášce představí preparát EKOPOL. Léčebný přípravek na bázi eterických olejů ve zdolávání Varroázy.

13.00   Včelí produkty v léčbě autismu u dětí, Iveta Krajňáková – využití včelích produktů u dětí postižených autismem.

14:00   Včelaření v Polsku, Dr. Wieslaw Londzin – uznávaný včelařský odborník nejen v Polsku. Místopředseda Slezského spolku včelařů se sídlem v Katovicích je chovatel matek, který má chovnou stanici v Chorvatsku.

16:00   Izolátory matek v praxi a jejich budoucnost, Mgr. Václav Sciskala - propagátor přirozeného vedení včelstev a pomocí izolátorů zdolávání nebezpečných nemocí včel. Izolátory dostat do zootechniky vedení včelstev, to je způsob, jak omezíme aplikaci chemie do včelstev a pomůžeme včelám v této těžké době.

 

Změna programu vyhrazena

 

 

Spoluorganizátor




Partner




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka veletrhu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

Marketing veletrhu

Jana Jalůvková
+420 723 982 003
jana.jaluvkova@cerna-louka.cz