Nacházíte se v archívu roku 2023 - aktuální ročník naleznete zde.

Novinky

Velubee

3.3.2023

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou elektroniky dle přání zákazníka.

Již před více jak 5 lety, jsme začali s výrobou elektronických včelařských vah. Můžete je znát pod názvem Včelí váha On-Line. Ty pomáhají začínajícím včelařům pochopit chování včelstva nejen v období snůšky, ale i po celý rok. Taktéž jsou pomocníky pro včelaře, kteří mají více stanovišť. Ti můžou na dálku sledovat stav včelstva a tak plánovat případnou kontrolu. Pomocí senzorů teplot, lze mít přehled o stavu včelstva a počasí na stanovišti. Systém lze rozšířit i o meteo stanici.

Naše Včelařské váhy využívají při výuce v základních školách (včelařské kroužky), Oo ČSV Brno - venkov a dalších spolcích. Ideální jsou pro firmy, které se rozhodly pořídit svá “firemní včelstva”, pomocí naší aplikace lze jednoduše prezentovat výnosy včelstva a další údaje. Nyní se připravujeme na instalaci včelařských vah pro město Vsetín.

Mezi naše zákazníky patří jednotliví včelaři i velkovčelaři v Česku, na Slovensku, ČSV, Základní školy, Včelařské spolky a kroužky.

Nyní přicházíme s novou generací systému vah pod názvem Velubee Hive. Navazuje na dosud oblíbené Včelí váhy On-Line, ale s mnoha vylepšeními. Nový systém lze rozšiřovat o další úlové váhy a další senzory.

Naší prioritou je dlouhá životnost, minimální údržba a hlavně nabídnout za rozumnou cenu více než konkurence.

Více než 60% našich zákazníků pořizují včelařské váhy s pomocí EU dotací.

Přijďte navštívit náš stánek, budou připraveny praktické ukázky funkčnosti včelařských vah a rádi zodpovíme Vaše dotazy.

S pozdravem

 

 

Lukáš Velčovský 

www.vcelivaha.eu 

https://www.facebook.com/chytrevcely/

 

 

 

 

 

Zpět

Spoluorganizátor




Partner




Záštita




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka veletrhu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

Marketing veletrhu

Denisa Urbanová
+420 723 982 003
denisa.urbanova@cerna-louka.cz