Nacházíte se v archívu roku 2023 - aktuální ročník naleznete zde.

O veletrhu

Jarní veletrh Včela!!! provoní Černou louku 10.–11. března 2023. Medy, medové produkty, odborné přednášky, poradenství a mnoho dalšího (nejen) pro včelaře bude připraveno po oba dny od 9:00-17:00 hodin

Organizátory veletrhu jsou Černá louka s.r.o. a Včelařský spolek Moravy a Slezska, z.s., jehož cílem je vybudovat tradici tohoto setkání jakožto místa, kde se včelaři, milovníci včel a odborníci seznámí s novinkami, důležitými informacemi, popovídají si s kolegy či předají cenné zkušenosti nejen začínajícím včelařům. 

Medy, medovina, včelí produkty, úly, medomety i medové svíčky krásně provoní celý veletrh. Přijďte si vybrat a nakoupit také medovou kosmetiku nebo knihy o včelaření.  Přímo na veletrhu si můžete vychutnat medové dobroty v „Medokavárně“, která bude pro Vás otevřená celé 2 dny. Nebude chybět skleněný včelí úl, ochutnávky medu pro širokou veřejnost i výstava fotografií. 

Firmy z České republiky i ze zahraničí vám představí medomety, úly, ochranné pomůcky, odbornou literaturu i léčivé přípravky pro včelstvo. Samozřejmostí je odborné poradenství a pro stávající včelaře jsou připraveny výstavní slevy na vybavení a potřeby pro včelaře.

 Sledujte novinky na FB a Instagramu Včela!!! 

 

 

     

Spoluorganizátor




Partner




Záštita




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka veletrhu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

Marketing veletrhu

Denisa Urbanová
+420 723 982 003
denisa.urbanova@cerna-louka.cz